Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Magni brødrister. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Magni brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Brødrister fra Magni – Pop-up toaster – Mint m. prikker

  • Mærke: Magni

Sidste produkt på vores liste er Brødrister fra Magni – Pop-up toaster – Mint m. prikker som vi har fundet til 74,- hos BabyGear.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Brødrister i træ og i sødt design fra Magni.
Toaster med to stykker brød der kan placeres i denne fine brødrister – så er der serveret morgenmad Materiale: Træ. Mål: 13x12x7cm…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Magni Brødrister på listen er Brødrister fra Magni – Pop-up toaster – Mint m. prikker fra BabyGear.dk med en pris på 74.00. Billigste udvalgte Brødrister er Brødrister fra Magni – Pop-up toaster – Mint m. prikker som du kan købe for 74.00 hos BabyGear.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Magni Brødrister data og priser er hentet fra 1 butikker (BabyGear.dk). Alle Magni Brødrister tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister: