Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Oxo bagemåtte. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Oxo bagemåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OXO Bagemåtte silikone non-stick

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “OXO Bagemåtte silikone non-stick” fås til 163,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne bagemåtte fra OXO er fremstillet i stærk non-stik silikone, silikonen er forstærket med en fibertråd, som giver en ekstra styrke og holdbarhed.
Bagemåtten er bl.a.
rigtig god som en erstatning til bagepair, og non-stick belægningen gør den velegnet…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Oxo – Bagemåtte I Silikone – Rød

  • Dagens pris: 189,95 kr.
  • Fundet hos Gucca.dk
  • Mærke: Oxo

Sidste produkt på vores liste er Oxo – Bagemåtte I Silikone – Rød som vi har fundet til 189,95 hos Gucca.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hvis du skal ælte en dej eller håndtere varmt sukker til bolsjer er det smart med denne bagemåtte! Den er lavet af genanvendeligt materiale og så er den velegnet til at komme i opvaskemaskinen så…

Se hos Gucca.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Oxo bagemåtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Oxo bagemåtte:

Dyreste Oxo Bagemåtte på listen er Oxo – Bagemåtte I Silikone – Rød fra Gucca.dk med en pris på 189.95. Billigste udvalgte Bagemåtte er OXO Bagemåtte silikone non-stick som du kan købe for 163.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 26.95 kr. – de 2 Oxo Bagemåtte vi har fundet koster i gennemsnit 176.48 kr.
Ovenstående Oxo Bagemåtte data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Gucca.dk, Coolshop.dk). Alle Oxo Bagemåtte tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bagemåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Bagemåtte blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bagemåtte: