Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Alessi brødrister. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Alessi brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Alessi Brødrister

Sidste produkt på vores liste er Alessi Brødrister som vi har fundet til 2157,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne brødrister fra Alessi er ikke kun et fryd for øjet, den formår også at opfylde alle de krav, man måtte have til en brødrister.
Den fine brødrister har en praktisk krummebakke, en optøningsfunktion, og så kommer den med en smart bollerister, der kan…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Alessi Brødrister på listen er Alessi Brødrister fra KitchenOne.dk med en pris på 2157.00. Billigste udvalgte Brødrister er Alessi Brødrister som du kan købe for 2157.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Alessi Brødrister data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Alessi Brødrister tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister: