Kort beskrivelse
- Økologisk brødblanding til bløde boller
- Kan bruges til forskellige brødtyper
- Nem og hurtig tilberedning på en time
- Økologiske og biodynamiske ingredienser
- Certificeret som DK-ØKO 100
Længere beskrivelse af Brødblanding, Bløde Teboller Ø:
Brødblanding, Bløde Teboller Ø er en økologisk brødblanding, der er specielt designet til at lave bløde, lyse boller og brød. Blandingen er alsidig og kan bruges til mange typer brød, herunder fødselsdagsboller, kanelsnegle, fastelavnsboller og pølsehorn.
For at lave nybagte boller på en time, skal du blot røre gær ud i væsken og tilsætte en halv æg, blødt smør og brødblandingen. Ælt/rør i 5-8 minutter, indtil dejen er glat og blød. Lad dejen hæve på bordet i 30 minutter, del dejen i 12 stykker, rul til boller og pensel med æg. Lad bollerne hæve til dobbelt størrelse og bag ved 185°C i ca. 15 minutter. Det er så simpelt!
Ingredienserne i brødblandingen inkluderer fintsigtet hvedemel, flager af hvid helved, enzym (amylase, xylanase), sukker og salt. Alle ingredienser er økologiske, og nogle er endda biodynamiske. Hvedemel er det primære allergen i produktet.
Næringsindholdet i brødblandingen er også værd at bemærke. Indholdet pr. 100g inkluderer 1475 kJ / 349 kcal energi, 2,5g fedt, 0,6g mættede fedtsyrer, 64g kulhydrater, 7,7g sukkerarter, 6,9g kostfibre, 14g protein og 2,3g salt.
Brødblanding, Bløde Teboller Ø er produceret af Skærtoft Mølle, en dansk producent, der er kendt for deres økologiske produkter. Produktet er certificeret som DK-ØKO 100 og kan spores til EU/Ikke-EU jordbrug. Stregkoden til produktet er 5707989043237, og varenummeret er 27768.
Kort sagt, hvis du vil have bløde, lækre boller og brød, der er nemme at tilberede og er økologiske, så er Brødblanding, Bløde Teboller Ø et godt valg.