Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde bagestål. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bagestål tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gastro de Luxe bagestål med pizzaplade

  • Dagens pris: 599,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 699.00, nu kun 599,-.
    Du sparer 100 kr. / 14 %
  • Fundet hos Coop.dk

Vores første anbefaling er “Gastro de Luxe bagestål med pizzaplade” som lige nu er på tilbud hos Coop.dk.

Her er prisen sat ned med 14 % og kan altså fås for kun 599,- – en besparelse på 100 kr.

Se hos Coop.dk ❯❯

2: Ankarsrum Original bagestål inklusiv bagespade

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Ankarsrum Original bagestål inklusiv bagespade til kun 661,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk og kvalitets bagestål fra Ankarsum. Bagetålet kan bruges til mange ting, men det er bl.a.
perfekt til en god sprød pizza.
Det fungerer præcis som en pizzasten med den forskel, at den i stedet er fremstillet af stål. Stålet kan tåle store temper…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Bagestål, 35 x 40 cm, 6mm

Sidste produkt på vores liste er Bagestål, 35 x 40 cm, 6mm som vi har fundet til 449,- hos FoodFreaks.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores bagestål er lavet i samarbejde med en lokal smedie på Djursland.
Bagestålet bliver skåret ud på en fiberlaser maskine som er skånsom ved pladerne, og som sikrer at du får det bedst behandlede bagestål i hånden. Med et bagestål får du de optimale be…

Se hos FoodFreaks.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bagestål i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bagestål:

Dyreste Bagestål på listen er Ankarsrum Original bagestål inklusiv bagespade fra KitchenOne.dk med en pris på 661.00. Billigste udvalgte Bagestål er Bagestål, 35 x 40 cm, 6mm som du kan købe for 449.00 hos FoodFreaks.dk. Forskellen på de to priser er 212 kr. – de 3 Bagestål vi har fundet koster i gennemsnit 569.67 kr.
Ovenstående Bagestål data og priser er hentet fra 4 butikker (Coop.dk, KitchenOne.dk, Elgiganten, FoodFreaks.dk). Alle Bagestål tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bagestål guides:

Fandt du ikke det rigtige Bagestål blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bagestål: