Bedste Braun Brødrister: Se top 5 (opdateret maj 2022)

Bagemaskinen.dk » Alle guides » Brødrister » Braun Brødrister

Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Braun brødrister. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Braun brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Braun Brødrister HT5015

3: Braun Brødrister HT5015

Bedste pris: 720.00 hos Proshop.dk

Brødrister, 2 slots, 1000 watt, sølv De nye Braun ID Breakfast Collection brødristere giver dig mulighed for let at tilpasse dit yndlingsbrød, bagels og boller. Det er let at finde din perfekte smag med 13 bruningsindstillinger, der giver dig mulighed for… læs mere hos Proshop.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 28. maj:

Dyreste Braun Brødrister på listen er Braun Brødrister HT5015 fra Proshop.dk med en pris på 720.00. Billigste udvalgte Brødrister er Braun Brødrister PurEase HT3010 WH som du kan købe for 321.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 399 kr. – de 5 Braun Brødrister vi har fundet koster i gennemsnit 466 kr.
Ovenstående Braun Brødrister data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Braun Brødrister tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bagemaskinen.dk