Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo bagesten. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo bagesten tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Rund bagesten 35,5cm.

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Rund bagesten 35,5cm. som vi har fundet til 250,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Opnå sprøde pizzabunde, boller og brød hver gang med denne runde bagesten fra Eva Solo.
Bagestenens porøse overflade lader brødet afgive sin væde, så det bliver bagt perfekt uden at bliver hverken for tørt eller for vådt.
Bagestenen kan bruges på både gas…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Eva Solo Bagesten på listen er Eva Solo Rund bagesten 35,5cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 250.00. Billigste udvalgte Bagesten er Eva Solo Rund bagesten 35,5cm. som du kan købe for 250.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Eva Solo Bagesten data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Bagesten tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bagesten guides:

Fandt du ikke det rigtige Bagesten blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bagesten: