Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo kagetallerken. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo kagetallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Legio Nova kagetallerken 19 cm., 4 stk.

  • Mærke: Eva Solo

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Legio Nova kagetallerken 19 cm., 4 stk. som vi har fundet til 349,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med et enkelt og minimalistisk design, passer Eva Trios Legio Nova kagetallerken ind i ethvert hjem. I serien findes et helt stel så du kan matche denne med resten af serien.
Det enkle hvide design med riller er udviklet med inspiration fra det danske kok…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Eva Solo Kagetallerken på listen er Eva Solo Legio Nova kagetallerken 19 cm., 4 stk. fra KitchenOne.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Kagetallerken er Eva Solo Legio Nova kagetallerken 19 cm., 4 stk. som du kan købe for 349.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Eva Solo Kagetallerken data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Eva Solo Kagetallerken tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kagetallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Kagetallerken blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kagetallerken: