Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Gense brødkniv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gense brødkniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gense Old farmer classic Brødkniv 22 cm Træ/Stål

  • Mærke: Gense
  • Materiale: Træ

Sidste produkt på vores liste er Gense Old farmer classic Brødkniv 22 cm Træ/Stål som vi har fundet til 382,46 hos Rikki Tikki Shop.

Forhandlerens beskrivelse:
AB Gense blev grundlagt i Sverige i 1856 af Gustav Eriksson, og er en af nordens største leverandører af bestik i højeste kvalitet i sølv og rustfrit stål. Gense har altid været kendte for deres både klassiske- og nutidigedesigns i en perfekt kombination…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Gense Brødkniv på listen er Gense Old farmer classic Brødkniv 22 cm Træ/Stål fra Rikki Tikki Shop med en pris på 382.46. Billigste udvalgte Brødkniv er Gense Old farmer classic Brødkniv 22 cm Træ/Stål som du kan købe for 382.46 hos Rikki Tikki Shop. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Gense Brødkniv data og priser er hentet fra 1 butikker (Rikki Tikki Shop). Alle Gense Brødkniv tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødkniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødkniv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødkniv: