Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Gurli Gris kagetallerken. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gurli Gris kagetallerken tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Gurli Gris Kagetallerken Party

  • Franchise: Gurli Gris

Vores første anbefaling er “Gurli Gris Kagetallerken Party” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Gurli Gris tallerkner, der gør det nemt til fødselsdagen, men også gør fødselaren ekstra glad! Så hvis i skal holde Gurli Gris fødselsdag, vil disse med sikkerhed blive et hit.    I en pakke er der 8 tallerkner og de er 18 cm.    Se mere med Gurli Gri…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Gurli Gris Kagetallerken Legetid

  • Franchise: Gurli Gris

Sidste produkt på vores liste er Gurli Gris Kagetallerken Legetid som vi har fundet til 29,- hos Feststemning.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse skønne Gurli Gris kagetallerkner har den helt rette størrelse til servering af fødselsdagskagen Den fine kagetallerken har en diameter på 19.5 cm Der er 8 stk.
i hver pakke Den er med motiv af Gurli Gris samt lillebror Gustav i fuld leg…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Gurli Gris Kagetallerken på listen er Gurli Gris Kagetallerken Party fra Feststemning.dk med en pris på 29.00. Billigste udvalgte Kagetallerken er Gurli Gris Kagetallerken Party som du kan købe for 29.00 hos Feststemning.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Gurli Gris Kagetallerken data og priser er hentet fra 1 butikker (Feststemning.dk). Alle Gurli Gris Kagetallerken tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kagetallerken guides:

Fandt du ikke det rigtige Kagetallerken blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kagetallerken: