Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde kageplade. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kageplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westmark Kageplade Str. 8 – til vanillekranse

Første anbefaling på listen er fra mærket Westmark.

Det bedste tilbud på “Westmark Kageplade Str. 8 – til vanillekranse” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 89,-

Forhandlerens beskrivelse:
Lille og enkelt tilbehør til vanillekranse, der kan bringe julestemning i de fleste hjem. Denne Kenwood kageplade fra Westmark passer til langt de fleste Kenwood kødhakkere (AT950, AT950A, AT950B og AX950 – kenwood chef, major og kmix).
Kun fantasien sætt…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Funktion Kødhakker inkl. Kageplade

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Funktion Kødhakker inkl. Kageplade til kun 275,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hak dit eget kød med denne retro kødhakker fra Funktion.
Kødet hakkes ved hjælp af håndsving.
Kødhakkeren kan spændes til bordet, hvilket gør den nemmere at håndtere. Maskinen er størrelse 8 og er derfor perfekt egnet til de opgaver, som kræver en kødkv…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Kageplade sølv/guld firkantet, 20cm

Næste anbefaling er “Kageplade sølv/guld firkantet, 20cm”.

Dagens bedste tilbud på “Kageplade sølv/guld firkantet, 20cm” har vi fundet hos Kageoplevelser.dk hvor prisen lige nu er 5,94 kr.

Se hos Kageoplevelser.dk ❯❯

4: Kageplade sølv/guld rund, 20cm

Produkt nummer 4 på vores “kageplade-liste” er Kageplade sølv/guld rund, 20cm som du lige nu kan købe for 5,94 hos Kageoplevelser.dk

Se hos Kageoplevelser.dk ❯❯

6: PME Kageæske med rund kageplade, 35x35x15 cm

Sidste produkt på vores liste er PME Kageæske med rund kageplade, 35x35x15 cm som vi har fundet til 52,25 hos Kageoplevelser.dk.

Se hos Kageoplevelser.dk ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kageplade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kageplade:

Dyreste Kageplade på listen er Funktion Kødhakker inkl. Kageplade fra KitchenOne.dk med en pris på 275.00. Billigste udvalgte Kageplade er Kageplade sølv/guld firkantet, 20cm som du kan købe for 5.94 hos Kageoplevelser.dk. Forskellen på de to priser er 269.06 kr.
Ovenstående Kageplade data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Kageoplevelser.dk, Bagetid.dk). Alle Kageplade tilbud er opdateret i dag 01-10-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kageplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Kageplade blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kageplade: