Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Kähler brødkurv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kähler brødkurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kähler Hammerhøi Brødkurv Grøn 29,5 x 20 x 8 Cm

  • Mærke: Kähler
  • Farve: Grøn

Sidste produkt på vores liste er Kähler Hammerhøi Brødkurv Grøn 29,5 x 20 x 8 Cm som vi har fundet til 238,- hos Nordic Nest DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Den elegante brødkurv fra Kählers Hammershøi-serie er fremstillet i olivengrøn biobaseret plast og har samme matte overflade som den grønne termokande i serien.
Den har en funktionel slids, der kan bruges til at holde brødkniven på plads, så den altid ligger lige ved siden af bollerne eller rundstykkerne, når de skal skæres.
Den medfølgende hvide stofserviet præsenterer brødet appetitligt og delikat, og de karakteristiske riller på ydersiden matcher smukt resten Hammershøi-stellet på bordet.
Brødkurven er skabt af Hans-Christian Bauer, der har designet hele Kählers ikoniske Hammershøi-serie med stor respekt for Kählers kunstneriske kulturarv, designhistorie og håndværkstraditioner….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Kähler Brødkurv på listen er Kähler Hammerhøi Brødkurv Grøn 29,5 x 20 x 8 Cm fra Nordic Nest DK med en pris på 238.00. Billigste udvalgte Brødkurv er Kähler Hammerhøi Brødkurv Grøn 29,5 x 20 x 8 Cm som du kan købe for 238.00 hos Nordic Nest DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Kähler Brødkurv data og priser er hentet fra 1 butikker (Nordic Nest DK). Alle Kähler Brødkurv tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødkurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødkurv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødkurv: