Bedste Kenwood Brødrister: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Bagemaskinen.dk » Alle guides » Brødrister » Kenwood Brødrister

Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Kenwood brødrister. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kenwood brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Kenwood Brødrister TCX751 rød

1: Kenwood Brødrister TCX751 rød

Bedste pris: 699.00 hos KitchenOne.dk

Lav super nem og lækker morgenmad med TCX751 brødristeren fra Kenwood. Med det stilfulde og slanke design vil brødristeren stå flot i dit køkken. Brødristeren har plads til 2 brød, men med de forskellige indstillinger kan du lave et antal af lækkerier, op… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 28. maj:

Dyreste Kenwood Brødrister på listen er Kenwood Brødrister TCX751 rød fra KitchenOne.dk med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Brødrister er Kenwood Brødrister TCX751 rød som du kan købe for 699.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Kenwood Brødrister vi har fundet koster i gennemsnit 699 kr.
Ovenstående Kenwood Brødrister data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Kenwood Brødrister tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bagemaskinen.dk

Mere med Kenwood:

Er du vild med Kenwood, men Brødrister var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Kenwood: