Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Le Toy Van brødrister. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Le Toy Van brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Le Toy Van Honeybake Brødrister

  • Mærke: Le Toy Van

Sidste produkt på vores liste er Le Toy Van Honeybake Brødrister som vi har fundet til 319,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Super skønt sæt med en fin brødrister.
Så kan børnene rigtig lave lækker morgenmad til mor og far.
Der medfølger to skiver brød, en kniv, en tallerken, en smør der kan skæres i skiver og et lækkert glas jordbærsyltetøj.
Så kan man få et dejlig varmt stykk…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Le Toy Van Brødrister på listen er Le Toy Van Honeybake Brødrister fra Luksusbaby Danmark med en pris på 319.00. Billigste udvalgte Brødrister er Le Toy Van Honeybake Brødrister som du kan købe for 319.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Le Toy Van Brødrister data og priser er hentet fra 1 butikker (Luksusbaby Danmark). Alle Le Toy Van Brødrister tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister: