Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Lékué kageform. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lékué kageform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lékué Mini kageform, 2-pak

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Lékué Mini kageform, 2-pak” fås til 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
To fine silikoneforme fra Lékué med den klassiske sukkerkageform og spiral i midten. Silikone er et meget stærkt og fødevaresikkert materiale, så formen tåler både ovn, mikroovn, fryser og maskinopvask.
Den er desuden fleksibel, hvilket gør det nemmere…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Lékué Kageform spiral, 20 cm.

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Lékué Kageform spiral, 20 cm. til kun 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne lækre silikoneform fra Lékué har form som den klassiske sukkerkage med hul i midten og form som en spiral. Og netop formen gør kagen ekstra dekorativ.
Silikone er et meget stærkt og fødevaresikkert materiale, så formen tåler både ovn, mikroovn, fr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Lékué Rund kageform, 26 cm.

Sidste produkt på vores liste er Lékué Rund kageform, 26 cm. som vi har fundet til 149,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Klassisk rund kageform fra Lékué med forstærket konstruktion, der gør den mere stabil, når dejen skal transporteres til eller fra ovnen. Formen er fremstillet i premium silikone med antiklæbeeffekt, der gør kagen nem at fjerne fra formen – helt uden ri…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Lékué Kageform på listen er Lékué Mini kageform, 2-pak fra KitchenOne.dk med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Kageform er Lékué Mini kageform, 2-pak som du kan købe for 149.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Lékué Kageform data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Lékué Kageform tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kageform guides:

Fandt du ikke det rigtige Kageform blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kageform: