Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Lurch springform. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lurch springform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lurch Springform Med Glasbund Ø 26 cm (1 stk)

Sidste produkt på vores liste er Lurch Springform Med Glasbund Ø 26 cm (1 stk) som vi har fundet til 219,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Lurch Springform Med Glasbund 26 cm – 1 stk.Springform fra tyske Lurch i 100% platin silikone, med udtagelig glasbund.
Silikonekanten sættes fast på glaspladen og klipses fast med 3 små kroge, som bare skal løsnes og så kan kagen serveres direkte på glasp…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Dyreste Lurch Springform på listen er Lurch Springform Med Glasbund Ø 26 cm (1 stk) fra Helsebixen.dk med en pris på 219.00. Billigste udvalgte Springform er Lurch Springform Med Glasbund Ø 26 cm (1 stk) som du kan købe for 219.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Lurch Springform data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Lurch Springform tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Springform guides:

Fandt du ikke det rigtige Springform blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Springform: