Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Ooni bagesten. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ooni bagesten tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Ooni Karu 16 bagesten

  • Mærke: Ooni

Vores første anbefaling er “Ooni Karu 16 bagesten” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Bag perfekte pizzaer med denne Ooni bagesten. Bagestenen bevarer ovnens varme, hvilket er med til at give pizzabunden en lækker sprødhed. Den praktiske bagesten er ekstremt slidstærk samt holdbar.
Foruden pizza kan den bruges til tilberedning af brød, f…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Ooni Karu 12 Bagesten

  • Mærke: Ooni

Vores anden anbefaling er “Ooni Karu 12 Bagesten” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
Ooni Bagesten  – Til Ooni Karu 12, Koda 12, Ooni 3 Har uheldet været ude og du har ødelagt din pizzasten ? Her kan du købe en ny Enhver god pizza starter med en god base – noget vi ikke kludrer med på Ooni.
Opfrisk bagestenen i din Ooni Karu pizzaovn med…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Ooni Pizzasten Bagesten

  • Mærke: Ooni

Sidste produkt på vores liste er Ooni Pizzasten Bagesten som vi har fundet til 195,30 hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Ooni Pizzasten Bagesten Den verdenskendte pizzaovnproducent, Ooni, tænker altid funktionalitet med ind i deres designs – uanset om det er i selve pizzaovnen eller i det uundværlige tilbehør der ligesom med alt andet fra Ooni, er udført i holdbare materia…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Ooni Bagesten på listen er Ooni Karu 16 bagesten fra KitchenOne.dk med en pris på 620.50. Billigste udvalgte Bagesten er Ooni Pizzasten Bagesten som du kan købe for 195.30 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 425.2 kr.
Ovenstående Ooni Bagesten data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk, Homeshop.dk). Alle Ooni Bagesten tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bagesten guides:

Fandt du ikke det rigtige Bagesten blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bagesten: