Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Plantoys bagesæt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Plantoys bagesæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: PlanToys bagesæt i 5 dele

  • Mærke: Plantoys

Sidste produkt på vores liste er PlanToys bagesæt i 5 dele som vi har fundet til 199,- hos Kids-world.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fint sæt med tilbehør til køkkenleg fra Plan Toys. Der er flere detaljer på de enkelte dele, som giver barnet en mere realistisk oplevelse af legen.
Sættet er lavet af bæredygtigt gummitræ og anbefalet fra 3 år. Plan Toys har produceret bæredygtigt kv…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Plantoys Bagesæt på listen er PlanToys bagesæt i 5 dele fra Kids-world.dk med en pris på 199.00. Billigste udvalgte Bagesæt er PlanToys bagesæt i 5 dele som du kan købe for 199.00 hos Kids-world.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Plantoys Bagesæt data og priser er hentet fra 1 butikker (Kids-world.dk). Alle Plantoys Bagesæt tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bagesæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Bagesæt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bagesæt: