Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Rörstrand kagefad. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rörstrand kagefad tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rörstrand Mon Amie Kagefad på fod

Sidste produkt på vores liste er Rörstrand Mon Amie Kagefad på fod som vi har fundet til 484,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et kagefad fra porcelænsserien Mon Amie.
Kagefadet har sin egen karakter og et flot mønster.
En midsommeraften i 1940’erne satte den dengang ukendte designer Marianne Westman sig ned og skitserede en hvid blomst i sommersolen, en mose-post.
Nogle år sener…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Rörstrand Kagefad på listen er Rörstrand Mon Amie Kagefad på fod fra KitchenOne.dk med en pris på 484.00. Billigste udvalgte Kagefad er Rörstrand Mon Amie Kagefad på fod som du kan købe for 484.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Rörstrand Kagefad data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Rörstrand Kagefad tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kagefad guides:

Fandt du ikke det rigtige Kagefad blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kagefad: