Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Satake brødkniv. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Satake brødkniv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Satake Kuro brødkniv

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Satake Kuro brødkniv” fås til 899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Satakes knive er blandt de mest luksuriøse på markedet, og deres kvalitet slår aldrig fejl. Kuro-kollektionen byder på elegante knive med skæfter af mørkebrunt træ og skarpe blade af japansk damaskusstål. Brødkniven her har en bladlængde på 25cm., og den…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Satake Houcho brødkniv, 24 cm.

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Satake Houcho brødkniv, 24 cm. til kun 310,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne fine brødkniv fra Satakes Houcho-produktserie er lavet af højkvalitets stål med højt kulindhold, der sikrer en langvarig skarphed.
Håndtaget er af magnolietræ og ligger behageligt i hånden….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Satake Professional brødkniv 20 cm.

Næste anbefaling er “Satake Professional brødkniv 20 cm.”.

Dagens bedste tilbud på “Satake Professional brødkniv 20 cm.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 1061,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne brødkniv fra Satakes Professional-produktserie har en bladlængde på 20cm og er smedet i ét stykke.
De fleste knive i Professional-serien er lavet af AUS8-stål, men lige netop brødkniven er af DR1K6-stål, der egner sig bedre til tandede og mere fleks…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Satake No Vac SBP0009 brødkniv, 20 cm.

Sidste produkt på vores liste er Satake No Vac SBP0009 brødkniv, 20 cm. som vi har fundet til 307,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne brødkniv fra Satakes No Vac-produktserie har en bladlængde på 20cm og er produceret i højkvalitets rustfrit stål med højt kulindhold.
Knivens håndtag er af antibakterielt plastik for en mere hygiejnisk køkkenoplevelse….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Satake Brødkniv på listen er Satake Professional brødkniv 20 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 1061.00. Billigste udvalgte Brødkniv er Satake No Vac SBP0009 brødkniv, 20 cm. som du kan købe for 307.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 754 kr.
Ovenstående Satake Brødkniv data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Satake Brødkniv tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødkniv guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødkniv blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødkniv: