Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton brødrister. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Emma brødrister, grå

  • Dagens pris: 919,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Stelton
  • Farve: Grå

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Stelton Emma brødrister, grå” fås til 919,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Med brødristeren fra Emma får du ikke bare et redskab, der kan riste dit brød nøjagtigt, som du vil have det – du får også en designklassiker, som du formentlig ikke vil gemme væk fra køkkenbordet efter brug.
Emma-brødristeren fra Stelton er del af desig…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel

Sidste produkt på vores liste er Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel som vi har fundet til 1899,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette tidsløse sæt fra Steltons Emma-kollektion er perfekt til det moderne morgenmadsbord.
Sættet indeholder en ledningsfri elkedel med en kapacitet på 1,2 liter og en brødrister med plads til to skiver, begge dele i lysegrå.
Både brødristeren og elkedlen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Stelton Brødrister på listen er Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel fra KitchenOne.dk med en pris på 1899.00. Billigste udvalgte Brødrister er Stelton Emma brødrister, grå som du kan købe for 919.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 980 kr.
Ovenstående Stelton Brødrister data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Stelton Brødrister tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister: