Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton brødrister. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel” fås til 1899,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette tidsløse sæt fra Steltons Emma-kollektion er perfekt til det moderne morgenmadsbord.
Sættet indeholder en ledningsfri elkedel med en kapacitet på 1,2 liter og en brødrister med plads til to skiver, begge dele i lysegrå.
Både brødristeren og elkedlen…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Stelton Emma brødrister, grå

Sidste produkt på vores liste er Stelton Emma brødrister, grå som vi har fundet til 1000,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Med brødristeren fra Emma får du ikke bare et redskab, der kan riste dit brød nøjagtigt, som du vil have det – du får også en designklassiker, som du formentlig ikke vil gemme væk fra køkkenbordet efter brug.
Emma-brødristeren fra Stelton er del af desig…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stelton brødrister i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stelton brødrister:

Dyreste Stelton Brødrister på listen er Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel fra KitchenOne.dk med en pris på 1899.00. Billigste udvalgte Brødrister er Stelton Emma brødrister, grå som du kan købe for 1000.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 899 kr. – de 2 Stelton Brødrister vi har fundet koster i gennemsnit 1449.5 kr.
Ovenstående Stelton Brødrister data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Stelton Brødrister tilbud er opdateret i dag 28-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister: