Bagemaskinen.dk » Alle guides » Brødrister » Stelton Brødrister

Bedste Stelton Brødrister: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton brødristere. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Stelton brødristere | ✅ Brødrister-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Stelton brødristere

Her kan du se hele vores liste over de bedste Stelton brødristere som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel

Sidste produkt på vores liste er Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel som vi har fundet til 1899,- hos KitchenOne.dk.

  • Smukt og tidløst design
  • Ledningsfri elkedel med 1,2 L kapacitet
  • Brødrister med plads til to skiver
  • Automatisk sluk-funktion på elkedlen
  • Moderne udtryk med træhåndtag

Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel er et smukt og tidløst sæt fra Steltons Emma-kollektion. Sættet indeholder en ledningsfri elkedel med en kapacitet på 1,2 liter og en brødrister med plads til to skiver, begge i en smuk lysegrå farve. Begge produkter har håndtag i lyst træ, som giver dem et moderne udtryk, samtidig med at de er tro mod det klassiske Stelton-design fra 50’erne.

Elkedlen er udstyret med en automatisk sluk-funktion, som gør, at den slukker, når vandet når 100°C. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at glemme at slukke kedlen, når vandet er kogt. Brødristeren har 7 forskellige risteindstillinger, så du kan vælge præcis den gradering, du ønsker på dit brød.

For at vedligeholde din Stelton elkedel bedst muligt, anbefales det at rense det aftagelige kalkfilter jævnligt og kun at koge det vand, du har brug for. Hvis der står vand i elkedlen, når den ikke er i brug, kan der nemlig lettere danne sig kalkaflejringer i kedlen.

Stelton Emma Morgenmadssæt med brødrister og elkedel er en stilren og elegant tilføjelse til dit morgenbord. Med sit moderne, strømlinede design og fine detaljer i lyst træ vil det skille sig ud fra andre køkkenapparater og give dit køkken et strejf af elegance og stil.

Se hos KitchenOne.dk ❯❯