Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton kagespade. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton kagespade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Maya kagespade, rustfrit stål

  • Mærke: Stelton

Vores første anbefaling er “Stelton Maya kagespade, rustfrit stål” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Med en god kagespade er serveringen nem, uanset om det drejer sig om kage ved sofabordet eller hverdagsretter som lasagne eller tærte.
Kagespaden fra Steltons Maya-serie har et blødt og elegant design, med den karakteristiske trekantede form, der har gjor…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Stelton Kagespade 25 cm

  • Mærke: Stelton

Sidste produkt på vores liste er Stelton Kagespade 25 cm som vi har fundet til 499,95 hos Coop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Stelton – En ny designæra En simpel tegning af en tekande, tegnet på en serviet under en familiemiddag.
Det blev udgangspunktet for Arne Jacobsens design inden for serveringsservice.
Efter tre års intensiv produktudvikling blev Cylinda-line lanceret i 196…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Stelton Kagespade på listen er Stelton Maya kagespade, rustfrit stål fra KitchenOne.dk med en pris på 512.59. Billigste udvalgte Kagespade er Stelton Kagespade 25 cm som du kan købe for 499.95 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 12.64 kr.
Ovenstående Stelton Kagespade data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk). Alle Stelton Kagespade tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kagespade guides:

Fandt du ikke det rigtige Kagespade blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kagespade: