Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Wilton bageform. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilton bageform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mini muffin bageform fra Wilton

  • Mærke: Wilton

Vores første anbefaling er “Mini muffin bageform fra Wilton” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Super bageform til minimuffins, minibrød, kuvertbrød. Bunden på en muffin er ca. 3,5 cm. Bageformen er til 12 mini muffins….

Tjek bedste pris ❯❯

2: Muffin bageform fra Wilton

  • Mærke: Wilton

Sidste produkt på vores liste er Muffin bageform fra Wilton som vi har fundet til 78,- hos Happyhoola.

Forhandlerens beskrivelse:
Super bageform (non-stick) til muffins, minibrød, kuvertbrød. Bageformen er til 12 muffins i almindelig størrelse. Diameter bund: ca 5,2 cm, top diameter: 7,5 cm. Højde ca: 3,4 cm Se alt til muffins og cupcakes her…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Wilton Bageform på listen er Muffin bageform fra Wilton fra Happyhoola med en pris på 78.00. Billigste udvalgte Bageform er Mini muffin bageform fra Wilton som du kan købe for 69.00 hos Happyhoola. Forskellen på de to priser er 9 kr.
Ovenstående Wilton Bageform data og priser er hentet fra 1 butikker (Happyhoola). Alle Wilton Bageform tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bageform guides:

Fandt du ikke det rigtige Bageform blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bageform: