Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Witt brødrister. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Witt brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Witt Premium retro brødrister

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Witt Premium retro brødrister” fås til 450,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Morgenmad er en finurlig størrelse, og det varierer både meget fra person til person og fra dag til dag, hvad vi har lyst til. Derfor er det en god idé at have en alsidig brødrister, der både kan optø hjemmebagte boller fra fryseren og riste en bagel helt…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Witt Classic Brødrister Flat Toaster

  • Dagens pris: 290,- kr.
  • Fundet hos Proshop.dk
  • Mærke: Witt

Sidste produkt på vores liste er Witt Classic Brødrister Flat Toaster som vi har fundet til 290,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Brødrister, 700 watt, 5 ristningsgrader, 20 x 25 cm, udtrækkelig krummebakke, sølvEn enkelt og klassik brødrister i rustfrit stål med plads til 4 skiver brød, som du kan riste efter præcis dit ønske….

Se hos Proshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Witt brødrister i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Witt brødrister:

Dyreste Witt Brødrister på listen er Witt Premium retro brødrister fra KitchenOne.dk med en pris på 450.00. Billigste udvalgte Brødrister er Witt Classic Brødrister Flat Toaster som du kan købe for 290.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 160 kr. – de 2 Witt Brødrister vi har fundet koster i gennemsnit 370 kr.
Ovenstående Witt Brødrister data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Proshop.dk). Alle Witt Brødrister tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister: