Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Zwilling brødrister. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Zwilling brødrister tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Zwilling Enfinigy brødrister, 2 skiver

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Zwilling Enfinigy brødrister, 2 skiver” fås til 619,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Server perfektristet brød hver gang takket være Enfinigy brødristeren fra Zwilling.
Den smarte brødrister har plads til to skiver brød ad gangen, og med den smarte bagel-funktion, kan du nøjes med kun at riste den ene side af brødet.
Denne funktion er ide…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Zwilling Enfinigy brødrister, 4 skiver

Sidste produkt på vores liste er Zwilling Enfinigy brødrister, 4 skiver som vi har fundet til 800,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hav perfektristet brød klar til hele familien hver dag ved brug af Enfinigy brødristeren fra Zwilling, som har plads til fire skiver toast ad gangen.
Brødristeren er udviklet i Tyskland og designet i Milano, Italien af Matteo Thun & Antonio Rodriguez…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Zwilling Brødrister på listen er Zwilling Enfinigy brødrister, 4 skiver fra KitchenOne.dk med en pris på 800.00. Billigste udvalgte Brødrister er Zwilling Enfinigy brødrister, 2 skiver som du kan købe for 619.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 181 kr.
Ovenstående Zwilling Brødrister data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Zwilling Brødrister tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Brødrister guides:

Fandt du ikke det rigtige Brødrister blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Brødrister: