Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars dejskraber. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars dejskraber tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Essential Dejskraber 26,5 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Fiskars Essential Dejskraber 26,5 cm” fås til 48,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk dejskraber, som er en del af Fiskars Essential-serien.
Skraberen har et asymmetrisk silikonehoved, som kan modstå temperaturer på op til 180° C.
Med Essential dejskraberen kan du nemt skrabe dej og lignende fra forskellige vinkler.
Den måler 26,…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Fiskars Functional Form Dejskraber 26,5 cm

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Functional Form Dejskraber 26,5 cm som vi har fundet til 59,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skrab dej o.lign.
ud fra selv de snævreste hjørner og kanter ved hjælp af dejskraberen fra Fiskars.
Dejskraberen er den perfekte hjælpende hånd under bagning af diverse bagværker takket være den asymmetriske udformning, så du kan skrabe skålen hurtigt og…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Dejskraber på listen er Fiskars Functional Form Dejskraber 26,5 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 59.00. Billigste udvalgte Dejskraber er Fiskars Essential Dejskraber 26,5 cm som du kan købe for 48.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 11 kr.
Ovenstående Fiskars Dejskraber data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Dejskraber tilbud er opdateret i dag 28-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dejskraber guides:

Fandt du ikke det rigtige Dejskraber blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dejskraber: