Bedste Lékué Bageplade: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Bagemaskinen.dk » Alle guides » Bageplade » Lékué Bageplade

Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Lékué bageplade. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lékué bageplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Lékué Bageplade Gavesæt til Macarons

1: Lékué Bageplade Gavesæt til Macarons

Tilbud: Kun 398.00 249.00 hos Coop.dk. Spar 149 kr. / 37 %

Gavesæt fra Lékué med fleksibel og antiklæbende bagemåtte til 48 halve macarons, inkl. Decomax der gør det nemt at fylde kagerne. Sættet indeholder en bageform, så dine macarons bliver perfekte og ens i størrelsen, en beholder der gør det nemt at placere… læs mere hos Coop.dk >>

Dyreste Lékué Bageplade på listen er Lékué Bageplade Gavesæt til Macarons fra Coop.dk med en pris på 249.00. Billigste udvalgte Bageplade er Lékué Bageplade Gavesæt til Macarons som du kan købe for 249.00 hos Coop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Lékué Bageplade vi har fundet koster i gennemsnit 249 kr.
Ovenstående Lékué Bageplade data og priser er hentet fra 3 butikker (Coop.dk, KitchenOne.dk, Proshop.dk). Alle Lékué Bageplade tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bageplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Bageplade blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bageplade:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Bagemaskinen.dk

Mere med Lékué:

Er du vild med Lékué, men Bageplade var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lékué: