Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Silikomart bagemåtte. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Silikomart bagemåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Silikomart Bagemåtte i glasfiber/silikone

  • Mærke: Silikomart
  • Materialer: Glasfiber, Silikone

Sidste produkt på vores liste er Silikomart Bagemåtte i glasfiber/silikone som vi har fundet til 169,95 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bagemåtte af glasfiberforstærket silikone fra Silikomart.
En erstatning for bagepapir, der forbliver holdbar og stabil. Intet sidder fast og bagemåtten kan også tåle at komme i fryseren samt ovnen.
Overfladen er glat og perfekt til at bage med, da dejen i…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Silikomart Bagemåtte på listen er Silikomart Bagemåtte i glasfiber/silikone fra KitchenOne.dk med en pris på 169.95. Billigste udvalgte Bagemåtte er Silikomart Bagemåtte i glasfiber/silikone som du kan købe for 169.95 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Silikomart Bagemåtte data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Silikomart Bagemåtte tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bagemåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Bagemåtte blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bagemåtte: