Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Wilfa airfryer. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilfa airfryer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Wilfa AF1W-350 Crispier Airfryer, 3,5 liter

  • Mærke: Wilfa

Vores første anbefaling er “Wilfa AF1W-350 Crispier Airfryer, 3,5 liter” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
AF1W-350 Crispier Airfryer 3,5 liter fra Wilfa er en varmluftfrituregryde, der hjælper dig med at lave god mad på en sundere måde og med meget lidt olie eller slet ingen olie.
Den hurtigt cirkulerende varmluft giver dig et perfekt resultat hver gang, med…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Wilfa Airfryer 3,5 liter

  • Mærke: Wilfa

Sidste produkt på vores liste er Wilfa Airfryer 3,5 liter som vi har fundet til 999,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Wilfa airfryer med hele 8 programmer, som skaber alverdens muligheder inden for madlavning. Frituregryden har en kapacitet på hele 3,5 liter, og desuden har den 1500 watt. Du behøver ikke bruge ekstra olie, når du tilbereder din mad i gryden, og madlavn…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Wilfa Airfryer på listen er Wilfa Airfryer 3,5 liter fra KitchenOne.dk med en pris på 999.00. Billigste udvalgte Airfryer er Wilfa AF1W-350 Crispier Airfryer, 3,5 liter som du kan købe for 950.75 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 48.25 kr.
Ovenstående Wilfa Airfryer data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Wilfa Airfryer tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Airfryer guides:

Fandt du ikke det rigtige Airfryer blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Airfryer: