Du er landet på Bagemaskinen.dk, det helt rigtige sted at finde Rig-tig bageform. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rig-tig bageform tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: RIG-TIG Picnic bageform med låg, 25 cm, blossom

  • Mærke: Rig-tig

Sidste produkt på vores liste er RIG-TIG Picnic bageform med låg, 25 cm, blossom som vi har fundet til 170,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Picnic bageformen fra Stelton er fremragende at have med på stranden eller ud i skoven.
Bageformen har en non-stick belægning, som gør at kagen nemt kan tages ud af formen, uden at den klæber fast.
Låget sørger for, at kagen holdes på plads under rejsen o…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Rig-tig Bageform på listen er RIG-TIG Picnic bageform med låg, 25 cm, blossom fra KitchenOne.dk med en pris på 170.00. Billigste udvalgte Bageform er RIG-TIG Picnic bageform med låg, 25 cm, blossom som du kan købe for 170.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Rig-tig Bageform data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Rig-tig Bageform tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bageform guides:

Fandt du ikke det rigtige Bageform blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bageform: