Udgivet i BageMagasinet

Mindre stress om morgenen - 3 tips til en rolig morgen

Af Bagemaskinen.dk

Vi kender det alle sammen. De der morgener hvor alt bare er travlt. Dem har du med garanti mange af. Om du går i skole, læser på en videregående uddannelse, arbejder fuldtidsjob eller måske er hjemme med et barn, ja så er morgenerne ofte med sømmet i bund.

Der er rigtig mange ting man skal nå, og som oftest er der også flere ting som vi ikke lige når. Hvis du kunne tænke dig en mere afspillet og mere rolig morgen, hvor du har mere tid til dig og det du gerne vil så læs med her.

Har du travlt om morgenen?

Når du står op om morgenen, er du så en af dem der springer glad og frisk ud af sengen? Eller er du måske en af dem der lige snoozer alarmen og tager ti minutter ekstra? Ja der er mange muligheder, men uanset hvad, ja så kender vi alle til det med at have travlt om morgenen.

Og det med at have travlt, ja det er jo som oftest egentlig ikke noget de fleste har lyst til. De fleste går og drømmer om en mere rolig og afslappet morgen, med mindre stress og mere tid til en selv.

Hvis du også kunne tænke dig det, ja kig med her hvor du kan få tre gode råd til, hvordan du kan få dig en meget mere rolig morgen uden stress og jag.

Benyt kaffekapsler

Langt de fleste af os, sætter stor pris på en lækker kop kaffe fra morgenstunden. Ja for nogle er kaffe helt afgørende for, om man hænger sammen i de tidligere timer. Men du kan gøre din brygning af kaffe nemmere, og dermed give dig selv mere tid.

I stedet for at bruge tid på at brygge en stempelkande kaffe, ja så kan du prøve at benytte dig af kaffekapsler til at lave din kaffe. Kaffekapsler køres nemlig hurtigt igennem en maskine, og kan altså brygge netop den yndlingskaffe du har, således du spare tid og får en lækker kop kaffe hver eneste morgen.

Kaffekapsler er smarte, fordi de er hurtigere og kvaliteten altid er super god.

Afprøv en bagemaskine

Hvis du elsker friskbagt brød, hvem gør ikke det? Ja så kan du for at spare tid, og stadig få en skøn morgen, afprøve en bagemaskine. En bagemaskine er enormt smart, da den både kan ælte, hæve og bage dit brød i en maskine.

Du sparer altså enormt meget tid, som du kan bruge på noget andet. Derudover er nogle bagemaskiner endda så smarte, at de har en timer, du kan stille, således dit brød altid er klar om morgenen når du skal bruge det.

Og friskbagt brød fra morgenen, uden at skulle gøre noget, ja det lyder da ganske tiltalende, ikke?

Forbered så meget som muligt

En tredje ting du kan gøre, der som med garanti vil give dig mere tid fra morgenen af, ja det er, at forberede så meget som muligt aftenen før. Du kan lave din madpakke dagen før, således dette ikke er noget du skal bruge tid på om morgenen.

Du kan derudover også dække op til morgenbordet, stille kaffekoppen og kaffekapslen frem, ja måske kan du endda lægge det tøj frem, som du vil have på dagen efter.

På denne måde slipper du for at bruge tid på ting, der ikke er nødvendige, og du kan altså fokusere på de ting du har mest lyst til hver eneste morgen.

Invester i dine morgener

Som sagt så kræver du at du investerer i dine morgener, hvis du ønsker mere ro. Tilfælles for både brugen af kaffekapsler, bagemaskine og planlægning, ja det er at det sparer dig tid, uden du skal gå ned på kvaliteten af din morgen.

Hvis du altså investerer i din morgen, så får du mere tid om morgenen, men du får også en kvalitetsfyldt morgen med alt det du kunne ønske dig. Kaffe, nybagt brød, en god madpakke og lige det sæt tøj du har lyst til.

Det kræver altså ikke meget mere at få en mindre stresset morgen, end at du beslutter dig for det, og investere i dig selv, din egen tid og dine fremtidige morgener.

Find det du mangler på bagemaskinen.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 5.449 produkter fra mere end 165 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 10.697 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-22 09:05:21.

50
Produkttyper
5.449
Produkter
165
Forhandlere
10.697
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.