Se de 4 mest populære pizzaovne

Kunne du også godt tænke dig en pizzaovn? Pizzaovne er virkelig blevet populære på det seneste, og det er der bestemt en god grund til. Pizza er nemlig altid lækkert, og det er blevet mere og mere populært og nemt at lave det derhjemme. Man kan nemt købe en færdiglavet dej i supermarkedet, eller man kan nemt og hurtigt bikse en sammen derhjemme.

Og så er der jo en masse forskelligt lækkert fyld, du kan komme på pizzaen. Læs med her i denne artikel, hvor du får nogle gode forslag til de 4 mest populære pizzaovne. Samtidig får du et par forslag til toppings på din pizza nederst i artiklen, så du kan komme godt fra start.

Cozze 17" Pizzaovn

Det vigtigste du skal notere dig om denne pizzaovn er, at den er billig og nem at transportere rundt (eller have opbevaret derhjemme). Prisen ligger på omkring 2000 kr. (forskelligt fra forhandler til forhandler). Pizzaovnen her er god, fordi den nemt kan pakkes sammen og tages med over til venner og familie, hvis I skal have en pizzaaften sammen. Samtidig er den kompakte størrelse perfekt, hvis du skal opbevare den i et skab, når den ikke er i brug.

Selvom denne pizzaovn er af den mindre størrelse, kan den faktisk lave nogle virkelig store pizzaer. Så denne pizzaovn er især god til dig med en stor familie eller mange venner, som skal lave en masse pizzaer i en fart. Heldigvis tager det også kun omkring 2 minutter fra, at du sætter pizzaen ind i ovnen, til den er færdig - når den altså er blevet opvarmet fuldt ud (det tager cirka 20 minutter). Denne pizzaovn er altså god til dig med et lille hjem og en stor familie.

Ooni Fyra Pizzaovn

Det vigtigste du skal notere dig om denne pizzaovn er, at den er billig og har et virkelig lækkert design. Denne pizzaovn er til dig, som gerne vil have mere autentiske pizzaer i din egen baghave. Og så er den lidt billigere end at skulle hele vejen til Italien for de autentiske pizzaer. Prisen ligger nemlig på omkring 1500 kr. Pizzaerne fra denne pizzaovn får en dejlig røget smag, fordi brændstoffet her er træpiller og ikke gas, som den forrige pizzaovn benyttede.

Det er især genialt, hvis du allerede bruger træpiller til at varme din bolig op. Samtidig tager det kun omkring 60 sekunder for denne pizzaovn at tilberede din pizza, når ovnen først er opvarmet og klar til brug. Dette er fordi, den bliver opvarmet til omkring 500 grader celsius. Denne pizzaovn er altså god til dig, som gerne vil have autentiske pizzaer til en billig pris.

Sage Pizzaiolo (SPZ820) elektrisk pizzaovn

Det vigtigste du skal notere dig om denne pizzaovn er, at den er super brugervenlig og nem at have med at gøre. Den er altså især god til dig, som gerne vil have gode pizza på den nemme måde. Det er endda nemmere end at bestille og hente pizza udefra - og langt billigere (på den lange bane).

Pizzaovnen koster omkring 5000 kr. Denne pizza ovn er elektronisk, men derfor skaber den alligevel nogle fantastiske skorper og sprøde bunde på dine pizzaer. Samtidig er den helt perfekt til dig, som elsker frysepizzaer, og som gerne vil give dem et lille løft, så de smager endnu bedre. Denne pizzaovn er altså god til dig, som går op i bekvæmmeligheden og det nemme i at skulle lave sine egne pizzaer.

Le Feu pizzaovn

Det vigtigste du skal notere dig om denne pizzaovn er, at den er hurtig at få opvarmet, og man kan også lave andet end pizza i den. Den er altså især god til dig, som ikke har så meget plads i hjemmet, fordi den kan bruges til at stege meget andet også - for eksempel kød eller grøntsager. Dog anbefales det så, at du tilkøber de stegepander, som passer til formålet.

Samtidig er den også nem at betjene, da den benytter et gassystem. Pizzaovnen her er en af de hurtigste på markedet til at varme op - faktisk på blot 10 minutter. Så tager det så omkring 1,5 minut for pizzaerne at blive færdige. Prisen på denne pizzaovn er omkring 5000 kr. Denne pizzaovn er altså god til dig, som gerne vil kunne lave hurtige pizzaer til en sulten familie eller sultne venner på en nem måde.

Du kan se mange flere informationer om bud på den bedste pizzaovn på linket her.

Forslag til fyld

Mangler du lidt forslag til fyld på din næste pizza?

  • tomatsovs, italiensk skinke, timian og revet ost
  • tomatsovs, mozzarella kugler og skinkestrimler
  • tomatsovs, kartoffelskiver, timian og flødeost
  • tomatsovs, rødløg, soltørrede tomater og flødeost
  • tomatsovs, cheddarost, italiensk skinke og ananas

Menu
Top