Træt af vinterens mørke morgener - 3 destinationer hvor du kan få ladt batterierne op

Hvis du også er træt af de mørke og kolde morgener herhjemme, så kunne det måske være en idé med en rejse til udlandet. Det er noget der frister mange og hvis man kan få fri til det, så er det også noget man bør gøre. Det er nemlig en rigtig god måde at få ladet batterierne op på.

Det skal man huske på, når man sidder og overvejer en tur sydpå. Der er også mange forskellige destinationer, som kan være oplagte for en tur i vintermånederne. Selvom vi går og fryser heroppe nordpå, så er der mange steder hvor de fortsat har dejligt vejr i vintermånederne. Det kan være dejligt at få et afbræk og komme ned i varmen. Det bør man forsøge at udnytte, hvis man har mulighed for det.

Tag til Gran Canaria

En af de destinationer der har været populær igennem årtier blandt danskerne, er Gran Canaria. Gran Canaria er en af de kanariske øer og ligger således placeret i Middelhavet mellem Europa og Afrika. Denne placering gør at der selv om vinteren er rimelig gode temperaturer. Det ligger sydligt og ikke så forfærdelig langt fra ækvator, hvilket også gør det til en destination man kan besøge om vinteren. Det er noget du kan overveje, hvis du sidder derhjemme med tæppet og fryser.

Gran Canaria er en ø hvor der hvert år kommer rigtig mange danske turister til. Klimaet er dejligt og naturen er flot. Man kan derfor få nogle af de ting rigtig mange søger, når de skal bestille en rejse. Hvis du vil se om Gran Canaria er noget for dig, så bør du læse lidt op på øen, eller se hvilke rejsetilbud der er til Gran Canaria. Gør du det, så kan du måske tage på en tur i vintermånederne. Det kan være et tiltrængt afbræk fra kulden herhjemme.

Mallorca

En anden kanarisk ø, som er utrolig populær blandt danskere er Mallorca. Mallorca har de samme klimatiske fordele, som man vil opleve på Gran Canaria. Man skal defor heller ikke frygte at man skal fryse i vintermånederne på Mallorca. Dog så vil det være en god idé at tage en tynd jakke eller trøje med til aftenerne dernede. Det kan nemlig godt blive køligt om aftenerne og om natten, hvis man rejser til Mallorca i vinterhalvåret.

Om dagen er vejret som regel dejligt og der er ikke nær så mange turister som man vil opleve der er i sommermånederne. Det er virkelig noget der er mange af om sommeren på Mallorca. Mallorca er nemlig ikke bare et populært rejsemål for danskerne. Særligt mange tyskere besøger nemlig også Mallorca hvert år og der er generelt rigtig mange turister på øen. Det er dog ikke slemt i vintermånederne, hvor man bedre kan komme til at fornemme det autentiske Spanien.

Oplev Sicilien

En italiensk ø man kan besøge i vinterhalvåret er Sicilien. Sicilien er en italiensk ø, der ligger i bunden af Italien og som grænser op til Afrika. Kulturen på Sicilien er helt speciel. De mange folkeslag der i gennem mange århundreder har været på Sicilien har hver især sat deres præg på øen. Det kan blandt andet mærkes på det sicilianske køkken.

Her er der både inspiration fra det nordafrikanske køkken, men også det mellemøstlige. Det er således et rigtig interessant sted at besøge. Derudover er øen også kendt for mafiaen Cosa Nostra, den sicilianske mafia. I byerne hyldes mafiaanklagerne Falcone og Borsellino, der blev myrdet i 1990'erne. De står som to heltesymboler på frihedskampen mod mafiaen. Sicilien har selvfølgelig også et dejligt klima og der er rigtig mange solskinstimer på Sicilien.

Få bestilt ferien

Uanset hvilken destination man ender med at vælge, så skal man have bestilt den i god tid, så man kan begynde at glæde sig til ferien. Jo før man får bestilt ferien, jo før kan man begynde at glæde sig til den. Det er værd at huske på, da der er mange der godt kan komme til at være sent ude.

Nogle gange kan man også finde rejser til rigtig gode priser. Når det sker, så er det altså endelig med at slå til, så man kan spare nogle penge. Der er masser af muligheder for at komme afsted i vintermånederne, så det handler bare om at tage en beslutning, når man har fundet en destination man synes om.

Menu
Top