Gode grunde til at anskaffe sig en kugledyne

Annonce

Duermo kugledynen er en prisvenlig kugledyne, anerkendt af eksperter til at afhjælpe eksempelvis søvnproblemer og udbrændthed. Duermo er fyldt med meget små glaskugler kun på størrelse med sandkorn. Disse giver dynen sin forholdsvis høje vægt og gør din krop afslappet, idet den holdes nede af dynens konstante tryk.

Udført i de bedste materialer

Kugledynen er lavet af 100% bomuld og er fyldt med antibakterielle glaskugler. Betrækket til kugledynen kan tilkøbes og er allergivenligt samt utroligt blødt. Betrækket kan du lyne op og tage af, når det er blevet nødvendigt med en vask. Duermo kugledynen er testet et hav af gange, for at Duermo netop kan tilbyde kunden det bedst mulige produkt.

Formålet med en kugledyne

Formålet når man køber en kugledyne er for mange meget klart. Har du døjet med søvnløshed i en længere periode, eller lider du af eksempelvis angst eller stress, kan dynen påvirke dig positivt - og dette er ligegyldigt, om du er barn eller voksen.

Dynen fungerer kort sagt på den måde, at trykket som glaskuglerne giver, holder din krop nede og påvirker ligeledes kroppen til at udskille mere af lykkehormonet serotonin og den naturlige hormon melatonin, som antages at have en regulerende effekt på døgnrytmen hos mennesker.

Melatonin fortæller os altså, hvornår det er ved at være tid til at lægge sig. Dertil bidrager kugledynen til at nedsætte mængden af kortisol fra centralnervesystemet, og dette vil gøre dig mere afslappet.

Vigtigt at vide når du skal købe din første kugledyne

Kugledynen har hjulpet mange folk med stress, ADHD, angst og andet med deres søvnproblemer, men det skal også siges at dynen sagtens kan bruges og have en stor positiv effekt på mennesker, der ikke lider af hverken søvnproblemer eller mentale udfordringer.

Dynens vægt kan berolige mange, og hvis du ikke kan falde til ro og bevæger dig meget i din søvn, kan du afprøve om en kugledyne kan fungere for dig.

Når du har besluttet dig for at købe en kugledyne, skal du finde den rigtige vægt, der passer til dig. Duermo dynen kan bruges af voksne såvel som børn, og derfor findes der mange forskellige størrelsesvarianter. Kugledynen får den bedste effekt for dig, hvis vægten på dynen svarer til omtrent 10-15% af din egen kropsvægt. Den mindste Duermo kugledyne, der fås vejer kun 2 kg og kan bruges til børn, der har en kropvægt på mellem 10-30 kg. Derimod vejer den største kugledyne hele 10 kg. og kan bruges af voksne med en kropsvægt på mellem 90-110 kg. Der findes 5 forskellige størrelsesvarianter mellem 2 og 10 kg. På Duermos hjemmeside kan du læse mere om målene på de forskellige størrelser.

Købet af din første Duermo kugledyne

Når du bestiller en kugledyne fra Duermo modtager du en pakke. Pakken leveres indenfor kun en hverdag og indeholder en kugledyne i den størrelse og vægt du har valgt, samt en praktisk vandtæt rejsepose. På denne måde kan du medbringe din kugledyne på en ferie eller hvis du skal besøge familie eller venner og overnatte hos dem.

Dertil skal du købe mindst et betræk, men de fleste vil nok kunne se fordelen i at købe minimum 2. På denne måde har du mere frihed til at nå at vaske dit dynebetræk. Betrækket er silkeblødt, ventilerende og selvfølgelig vaskbart. Du skal dog være opmærksom på at tilkøbet ikke medfølger dynen men skal tilkøbes.

Fordele ved at købe en Duermo kugledyne på duermo.dk

Der er mange forskellige fordele ved at købe en Duermo kugledyne på duermo.dk. Uanset størrelsen på din ordre er fragten gratis, og de har dag til dag levering ved bestilling inden kl. 15. De tilbyder tilfredshedsgaranti, og du kan faktisk prøve dynen i 31 dage med fuld returret, hvis du ikke er helt sikker på, hvorvidt en kugledyne er løsningen for dig. Dertil har Duermo god kundeservice, og du kan kontakte dem alle hverdage mellem 9-17. Dette kan du med fordel gøre, hvis du har selv det mindste spørgsmål omkring købet af en Duermo kugledyne. Beslutningen skal være den rette for dig, og dette hjælper Duermo dig til.

Menu
Top